M.O.B.A NETWORK

Investor Relations

Lanserar PRIME - en prenumerationsmodell för rörligt innehåll

2020-10-07 09:59

Lanserar PRIME - en prenumerationsmodell för rörligt innehåll

M.O.B.A. Network’s prenumerationsmodell ska bidra till nya intäkter samtidigt som den ökar varumärkenas attraktionskraft bland medlemmarna. Modellen har hittills lanserats på de tre största communityvarumärkena - MOBAFire, SMITEFire och DOTAFire.

Intäktsmodellen, som döpts till PRIME, är en prenumerationstjänst för rörligt innehåll. Den möter efterfrågan från medlemmarna i M.O.B.A. Network’s communities som vill exponera sitt rörliga material till en ännu större publik. Med PRIME kan medlemmarna exponera sina streams via Twitch eller YouTube till följarna i M.O.B.A.s communities.

”PRIME är en viktig, långsiktig satsning som ökar värdet av medlemskapet i våra communities, vi erbjuder medlemmarna nu en marknadsföringskanal för rörligt de inte haft innan”, säger VD Björn Mannerqvist. ”Vi kommer också på sikt att kunna erbjuda våra partners samarbeten med PRIME-medlemmarna som är viktiga micro-influencers.”

PRIME har testats på MOBAFire under en längre period för att säkerställa teknik och betalningsmetoder och har också lanserats på DOTAFire och SMITEFire. Efter testperioden har PRIME cirka 400 betalande kunder. En prenumeration kostar i nuläget $12 för 6 månader eller $20 för 12 månader.

Stockholm 2020-10-07

Björn Mannerqvist, VD

Mail: [email protected]

Web: https://wearemoba.com

Certified Adviser

Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

M.O.B.A Network AB driver ett flertal globala online communities för dataspel - och e-sportfans. Bolagets webbplatser inkluderar bland annat världens största strategicommunity för League of Legends, MOBAFire.com samt Counterstats, Leaguespy, RuneterraFire och SMITEFire.com (SMITE).

Read More