M.O.B.A NETWORK

Investor Relations

Handel inleds på Nasdaq First North Growth Market

2019-12-12 08:45

Handel inleds på Nasdaq First North Growth Market

Idag inleds handeln i M.O.B.A Network’s aktie på Nasdaq First North Growth Market och vi vill välkomna alla nya aktieägare och tacka våra tidiga investerare, styrelse, rådgivare och det operationella teamet för all support på vägen hit!

MOBA driver ett nätverk av communities för speltitlar som League of Legends, DOTA2 och Smitefire med miljontals aktiva användare och besökare från hela världen som genom vårt nätverk får tillgång till användargenererade spelstrategi-guider som hjälper spelare att utvecklas och bli bättre.

Under det första verksamhetsåret (1 oktober 2018 – 30 september 2019) har fokus legat på att utveckla den befintliga verksamheten samt den programmatiska annonsförsäljningen som idag står för samtliga av MOBA’s intäkter. Detta har fallit väl ut med en intäkt om ca. 25MSEK jämfört med föregående års 14,6MSEK samt bra momentum i nuvarande kvartal med intäktsökningar i oktober (ca. 35%) och november (ca. 50%) jämfört med samma månader 2018.

Den långsiktiga tillväxtstrategin för de kommande åren består i att utveckla fler intäktsströmmar, lansera fler communites och produkter samt att göra strategiska förvärv. Vår resa har bara börjat och att vara noterat på Nasdaq’s plattform kommer hjälpa oss på vägen.

Stockholm 2019-12-12

Björn Mannerqvist, VD

Mail: [email protected]

Web: https://wearemoba.com

Certified Adviser

Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

M.O.B.A Network AB driver ett flertal globala online communities för dataspel - och e-sportfans. Bolagets webbplatser inkluderar bland annat världens största strategicommunity för League of Legends, MOBAFire.com samt DOTAFire.com (DOTA 2) och SMITEFire.com (SMITE).

Read More